Gert Jakobs wordt Team Jakobs

Gert Jakobs gaat iets nieuws doen! Samen met Domien Esselink vormt hij Team Jakobs dat met een in Nederland uniek format bedrijven inspireert, motiveert, enthousiasmeert en met een goed gevoel achterlaat.

In veel bedrijven overheerst de dagelijkse prestatiedruk, schiet het moment van bezinning en waardering er vaak bij in. Daardoor sluimert er soms frustratie en waar wordt die onvrede vaak geuit? Juist. Bij de koffieautomaat. Ligt de bron van de frustratie bij de leidinggevende, het management? Of bij de werknemer? Het besef dat het, zoals in de sport, met zijn allen moet worden gedaan ontbreekt vaak. Maar daar is een oplossing voor! Huur Team Jakobs in!

Gert Jakobs houdt allereerst een motivatiespeech, daarbij puttend uit zijn eigen carrière als wielerprof. Met zijn enthousiasme weet hij mensen te inspireren en in beweging te krijgen, gaan de neuzen dezelfde kant op! Daarna is er gelegenheid voor reflectie, onder leiding van Domien Esselink.

Maar het nieuwe format van Team Jakobs  bezorgt de mensen ook een goed gevoel, door het programma met een lach af te sluiten tijdens het onderdeel Kantinepraat. De onderwerpen die bij de koffieautomaat ter sprake komen, dus de ins en outs van het bedrijf, komen tijdens Kantinepraat terug. Ze worden benoemd door Domien Esselink en gelardeerd door anekdotes van Gert Jakobs uit zijn rijke en roemruchte wielerverleden.

Geprikkeld? Benieuwd geworden? Wordt uw bedrijf ook gedomineerd door de snelheid van de dag, is er behoefte aan een moment van bezinning en ontspanning? Team Jakobs is te boeken!!!

Mail: gert@gertjakobs.nl

Bel: 0612819261

App: Idem

#derrrannn

https://drive.google.com/file/d/1Bx9djfkwBmXLwsKCWAdUDQTpPeBqpzVw/view


Reageren? Laat hieronder uw bericht achter!