Waarom wij blij mogen zijn dat Remco Evenepoel wielrenner is

De pas 23 jarige Aerokogel, uit Schepdaal, de huidige Wereldkampioen tijdrijden, won Luik Bastenaken Luik al twee keer. Reed in 2022 als 22 jarige rond als wereldkampioen op de weg.
Clásica SAN Sebastián, ook daar deed Remco, al DRIE maal, zijn armen breed.
De winnaar van de Vuelta 2022, daar waar hij, ook nog eens twee etappes won, heeft laten zien over uitmuntende ronde benen te beschikken.

De dirigent van Soudal Quick – Step
Remco Evenepoel, de dirigent van het Soudal Quick – Step symfonieorkest.
Als in het vierde pianoconcert van Beethoven, musiceren, Remco en zijn Oerkrijgers, zich soepel, elegant, en in de juiste toonsoort, door deze Vuelta héén!!!

Cum laude wielrennen
Remco is één van de weinige coureurs, die in zijn eentje het gehele spektakel van Jumbo Visma naar de kloten kan fietsen, dat geeft spektakel, en staat garant voor ultiem kijkersgenot, Cum Laude wielrennen!!! Remco Evenepoel traint maniakaal, en wil alle facetten van de wielrennerij, tot in de perfectie beheersen, wanneer hij, op hoogte traint, bootst hij minimaal, eenmaal een grote ronde na, en trompettert hij op elke col….dit is nodig voor een brede basis.

Stuurmanskenstenarij
Evenepoel heeft zijn daalkunsten, tot in perfectie getraind, dankzij een psycholoog, die hem leerde, met juiste muziek in zijn oortjes, en gesloten ogen, hoe je een afdaling moet visualiseren.
Ja, Ja, dat is iets anders dan anticiperen hè, dat beheerst hij overigens ook als de beste.
Zijn stuurmanskunstenarij, is veel verbeterd, omdat ze hem in 2022, in de sprinttrein van Fabio Jakobsen, hebben ingezet, zo leerde hij, hoe hij zijn weg kon vinden, in het gewoel van het peloton.

Turbodijen
Zijn tijdritpositie, wordt telkens nog verbeterd, de crancks van zijn pedalen zijn korter, en door een aangepast stuur, liggen zijn handen nog dichter bij elkaar.
Explosiever, dankzij extra spiermassa, tijdens trainingen, doet hij mee aan sprintjes, zo kweekt hij explosiviteit in zijn turbodijen, en panache in zijn reigerranke kuiten.
Hij is beter geworden, op steile cols, op stage in Livigno 2022, beklom hij, vijf keer de mortirolo, en vijf keer de Stelvio.
Ja Watte!!!

Ontzettend veel kritiek
Trainen doet hij, bij extreme hitte, in Alicante, maakte hij urenlange trainingen, bij 45 graden, in de Spaanse bakoven. Hij is tactisch slim, en strategisch de allerbeste, wanneer hij onder druk staat, is hij één van de weinige coureurs die zijn hoofd koel houdt. Maestro Evenepoel, kleurt het hedendaagse wielrennen, loopt nooit weg voor zijn verantwoordelijkheid. Hij zegt ook altijd wat hij ervan vindt, dat is GROOTS, ongeacht of wij het nu altijd met hem eens zijn, of niet!!! Remco Evenepoel, krijgt ook ontzettend veel kritiek, en waarom? Ik begrijp het niet.

De meningenfabriek
Ik zou tegen al deze azijnzeikerds, met hun citroendoordrenkte zeemvellen, in hun, afgezakte befbroeken, willen zeggen;
Recht uw rug, tover een lach op uw gezicht, en ga in plaats van, de zaak bekritiseren, heel hard en lang, applaudisseren. De wielrennerij is één grote meningenfabriek.
Meningen zijn géén feiten, en al helemaal géén waarheden.
In een wereld vol meningen is stilte vaak de luidste boodschap.

Fijne Vuelta allemaal.

 

× Whatsapp Chat Available from 09:00 to 23:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday