Als gastspreker heeft Gert enorm bijgedragen aan het succes van onze bijeenkomst. Onze klanten en wijzelf genoten van de verhalen van Gert over het wielrennen en zijn leven. Daarbij is het fantastisch om van hem, topsporter, te horen dat het in de topsport niet zo veel anders is als in het bedrijfsleven. Met z’n allen kun je meer bereiken dan alleen. De gehele organisatie draagt bij aan het succes. Onvoorziene omstandigheden maken dat doelen moeten worden bijgesteld. Tegenstand maakt sterker. Allemaal parallellen die de revue passeerden. Uiteraard overgiet Gert zijn verhalen met een flinke dosis humor waardoor de zaal aan zijn lippen hing.

De andere sprekers konden dankbaar gebruik maken van de door Gert aangereikte voorbeelden wat aangeeft hoezeer aansluitend zijn presentatie was.

Aan het einde van de middag werden de laatste ontwikkelingen van Hexagon Metrology getoond. Zo werd de huidige racefiets van Gert gemeten en bleek deze (binnen de toleranties) enige mate getordeerd te zijn. Eenvoudig te verklaren doordat de menselijke krachten via de ketting maar op een zijde van de fiets worden overgebracht. Overigens gebruikt de internationale wielerunie (ICU) ook deze apparatuur van Hexagon om te meten of racefietsen (met name die voor het tijdrijden) aan de regelgeving voldoen.

Wij bedanken Gert voor zijn presentatie!


Reageren? Laat hieronder uw bericht achter!