Redactie: Gerard Meijeringhvrijdag 21 oktober 2016 17:35

HATTEMERBROEK/IJSSELMUIDEN – IJVV en VV Hatten hield afgelopen donderdagavond een sponsoravond, in samenwerking met ING en Slagerij Van Guilik. De avond bij Slagerij Guilik in Hattemerbroek trok circa honderd sponsors. Het goede nieuws op de sponsoravond voor de club uit IJsselmuiden was dat ING ook de komende drie hoofdsponsor is van de jeugd van IJVV.

Voor het eerst werkten IJVV en VV Hattem samen op het gebied van sponsoring. Bij beide verenigingen fungeert ING als sponsor. Op de avond konden sponsors genieten van twee speciale gasten. Voor de pauze hield Wim van Rooijen van de Fountainheads een prestentatie. Hij hield de ondernemers vooral een spiegel voor. De ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan hard. Kijk goed om je heen en kijk wat je kunt veranderen”’, was de boodschap van Van Rooijen. Het was een duidelijke wake-up call. Niets doen is geen optie. Hij adviseerde ondernemers om lef te tonen.

Na de pauze was het de beurt aan Gert Jacobs. De voormalige wielrenner reed vijf keer de Tour de France en is zeer bekend als gast bij het programma Tour du Jour. Jacobs pleitte voor teamspirit. Om wat te bereiken is teamwerk essentieel, is de mening van Jacobs, waarbij hij met een kwinkslag ook de link legde met het ondernemerschap. Met zijn humoristische anekdotes kreeg hij de hele zaal plat.

geslaagde-sponsorbijeenkomst


Reageren? Laat hieronder uw bericht achter!