Afgelopen donderdag (24 november) werd voor alle business sponsoren van HSV De Zuidvogels het eerste business event van dit seizoen verzorgd in de eigen kantine.

De opkomst was goed te noemen, iets waar de hoofdgast van deze avond zeker toe heeft bijgedragen.
Na een inleiding van bestuurslid Commerciële Zaken en Projecten dhr. Hans van Diest inzake de lopende sponsorontwikkelingen binnen de vereniging en de uitslag van de Grote Clubactie bij de Zuidvogels v.w.b. de Superloten door bestuurslid Petra Bunschoten, werd de centrale gast voor deze avond aan de sponsoren voorgesteld. Dat was Gert Jakobs, ex- professioneel wielrenner in de voormalige PDM-ploeg van eind 1980/begin 1990, meesterknecht en ploeggenoot van o.a. Jean-Paul van Poppel, Erik Breukink, Hennie Kuiper en Gerrit Solleveld.

Gert wist in ruim een uur een boeiend verhaal te vertellen over zijn wielerloopbaan, waarbij een aantal Leidmotieven telkens terugkwamen: samenwerking, teamspirit, wat over hebben voor een ander en positief in het leven staan.

Met de nodige kwinkslagen werden diverse harde levenslessen die Gert in zijn wielerleven had geleerd, gerelativeerd en teruggebracht tot de kern en vervolgens weer “door vertaald” naar datgene wat jij en ik in het dagelijks leven (ook binnen de voetbalvereniging) meemaken.

Een leerzame maar bovenal ook gezellige avond, dat was na afloop een veel gehoorde opmerking onder de aanwezige sponsoren.

hsvdezuidvogels


Reageren? Laat hieronder uw bericht achter!