Fietsbelevingsdagen

We zien elkaar zakelijk en zijn daar ook naar gekleed. Gekleed in een fietsbroek en fietsshirt gaat het over heel andere zaken, dit noemen wij pedaalpraat.

Een fietsbelevingsdag met voormalig profwielrenner Gert Jakobs is een geweldige ervaring. Gert is toegankelijk, charismatisch, sociaal, empathisch en zorgt voor de juiste verbinding tijdens het event. En dat is waar het die dag om draait, de snelste of de beste zijn doet er niet toe, het gaat om de beleving met elkaar. Genieten van de mooie natuur en het buiten zijn. Want fietsen verbindt.

De eyecatcher De derrrannn ploegleiderswagen mag en kan die dag niet ontbreken, zowel voor de veiligheid als met mankementen aan de fiets. Met reservefietsen en resevematerialen helpen we je met pech zo weer de fiets op. Bij een lekke band staan we niet te rommelen met een binnenband maar wisselen we het wiel net als in de koers, en daarna ben je achter de auto zo weer teruggebracht naar de groep. Wij streven ernaar dat de deelnemers zoveel mogelijk mee blijven doen.

Voor uw relaties maken wij een unieke online uitnodiging in de vorm van een videoboodschap, helemaal op maat voor jullie fietsbelevingsdag (op aanvraag)

Wat de socialmedia betreft, gedurende het event genereren wij genoeg traffic en content op onze socialmedia kanalen, dat deze dag u veel meer oplevert dan alleen maar enthousiaste relaties.

Tijdens de pauze staat De derrrannn bevoorradingswagen al klaar, met heerlijk gekoelde dranken en versnapering.

Wij hebben een team met professionele begeleiders waaronder Bart Voskamp en Maarten den Bakker, maar ook andere (voormalig) kunnen wij regelen.

Nagenieten van de mooie belevingsdag doen we met een mooie aftermovie die we exclusief voor jullie maken.

Racefiets arangementen

Pakket Meesterknecht

De derrrannn ploegleiderswagen met reservefietsen, reservematerialen en mecanicien, een uitgestippelde route, pedaalpraat met Gert, bevoorrading, professionele begeleider (s) door (voormalig profs), uitnodigingsvlog en een herinnering in de vorm van een video.

Prijs op aanvraag

Mountainbike arangementen

Pakket Coupe de pédale

De derrrannn ploegleiderswagen met reservefietsen en materialen , Met Gert en meerdere(voormalig) profs mountainbiken, uitnodigingsvlog, pedaalpraat met Gert, gebruik van mountainbikes,uitgestippelde route, bevoorrading, professionele begeleider(s) door (voormalig profs), herinnering in de vorm van een video.

Prijs op aanvraag

× Whatsapp Chat Available from 09:00 to 23:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday