Beste Gert, afgelopen jaar was je te gast bij Business Club van DVS’33 in Ermelo. Jouw verhaal en boodschap over positief en samenwerken maar ook opofferen voor een ander zodat je resultaten kunt behalen is mij goed bijgebleven. Je hebt mijn profiel gezien en in mijn sport is datgene wat jij toen zei ook echt belangrijk. Ik heb er veel aan gehad. Ook  de wijze waarop jij op een humoristische manier de presentatie brengt was een mooi leermoment voor mij. Bedankt daarvoor.

Groet Martijn Bouwman

3B-Secrurity&Recherche                                                                                                                                                                             CKM Midden Nederland                                                                                                                                                                              Combat Survival Commando Krav Maga


Reageren? Laat hieronder uw bericht achter!